sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Eläinmuseo

Oltiin tänään eläinmuseossa ystäväni Tinkan ja sen tyttöjen Sansan ja Fiian kanssa. Oli kivaa pitkästäaikaa käydä siellä, olen käynyt viimeksi joskus ala-asteella. Sai ainakin liikuntaa kun en ottanut rattaita mukaan vaan annoin Oton kävellä (juosta päättömästi edestakaisin) itse museossa. Heti alkuun Otto päätti painaa vessassa hälytysnappulaa, en meinannut housuja saada kiskottua jalkaan kun jo joku ukkeli tuli katsomaan mikä hätänä.
JengiTotto ja joku tyyppiSansa ja Otto soittaaKäsi kädessä <3Tiet erkaneeKisulikakkaa

Otto ja kakkaPitää nyt tutkia lähemmin onko oikeesti sitä itteensä.

Olihan seSansaa jännitti leijona


Ihana kummityttöni Fiia

Hame korvissa mut ei haittaa!nalle ja tipu


Ja taas...Otto väsähtiJa sitten Sansa

Oton mielestä kirahvi sanoo ihahaa ja valas on kala mutta ei se varmaan oo niin justiinsa? Oli kiva käydä ja huomata että kyllä se Otto melkeen jo osaa kulkea nätisti. 

Ollaan oltu ihan ihme rytmissä tänänään, liekö johtunut kellojen siirtämisestä vai mistä, ois voinu vaan pysyä sama aika mun puolesta. 

Illalla tuli sitten vielä mun pikkunen pikkuveli Tatu ja sen tyttöystävä Milja kylään. Sitten kävin vielä Jerryn kanssa kunnon lenkillä, lenkin jälkeen toi kyllä hyppi seinille ihan ku ei olis päässy ulos ollenkaan koko päivänä.Milja, Tatu ja Otto
Oliskohan se päivä jo pulkassa? Ainiin se juttu mistä mun piti kirjoittaa mutta unohdin oli se että olin kuvauksissa. Semmosissa tatuointi kuvauksissa, laitan kuvia siitä tänne kun saan niitä :)

Ja ja eilen oli kiva päivä myös! Otto näki molempia sen kummitätejä Sannia ja Elinaa, käytiin "vähä" ostoksilla. Illalla liittyi Ella seuraan ja katosittiin ensin yhdessä muumeja ja Oton mentyä nukkumaan katsottiin Johanna Tukiainen vuosi elämästäni. Aikamoista on toi glamour elämä...

Jännät Muumit

Ella inspiroitui tuksu dokkarista ja päätti ruveta elämään glamour elämää.

Ei mulla muuta. Heippa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti