tiistai 6. maaliskuuta 2012

Iltaa

Minä täällä mussutan jäätelöä sillä varjolla että tossa kipossa on yli puolet marjoja :D
Tänään on ollut ihana ilma ja ollaan oltu ensin leikkipuistossa ja sitten myöhemmin koirapuistossa. Salillekin kerkesin, oli kiva mennä vaihteeksi salille ilman Ottopottoa. Pääsin saunomaan ja sain ihan rauhassa maleksia kotiin päin. Vielä pitäisi jaksaa vähän pyykätä bläää.Jerry ja TepsuOli vähän vaikeuksia saada noista kuvaa!Huisku


Yo!Eilinen oli myös kiva! Olin töissä ja löysin laukun, kuva laukusta on tosin melko kehno, se ei ole luonnossa noin muovisen näköinen. Tän mä tarvitsin koska se on iso ja hyvä ja siinä on kätevä hihna ja sinne mahtuu tosi kätevästi traktori, porja mitä näit nyt on mitä pitää olla mukana.


Käytiin koko perhe aamiaisella cafe lasipalatsissa, oli aikamoinen saavutus raahautua sinne ilman aamukahvia, sinnikkäästi jaksoin kahvin toivossa perille. Pistin ranttaliksi ja tilasin puolet niiden ruuista :D Kahvia juon nykysin ihan hirveesti, laitan aina 2 mittaa puruja vielä sen normi määrän päälle, eli jos keitän 3 kuppia niin laitan 5 mittaa puruja, Antti sanoikin että voi alkaa kohta hieromaan niitä kahvinpuruja suoraan ikeniin... Pitäisi käydä useammin yhdessä ulkona aamiaisella ja muutenkin syömässä (miten niin en pidä ruuanlaitosta?)


Nyt nukkumaan, huomenna kiire päivä!

Hanna

2 kommenttia:

  1. Mää ootan täällä sun uutta bloggausta! :D

    T. Oulun serkku

    VastaaPoista
  2. Kirjotan illalla nyt ei pysty meni eilen vähän myöhään :D

    VastaaPoista