lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kirpputori päivä

Oltiin tänään Oton kanssa mummalla ja vaarilla koko päivä. Oton mentyä päikkäreille lähdettiin käymään kirpparilla, lähinnä oli tarkoitus Otolle ostaa juttuja mutta tarttuihan sieltä ihan vähän itsellekkin... 

Espoossa on ainakin 2 hyvää kirpputoria lastenvaatteita ajatellen. Toinen on Akseli, sieltä löytyy vaikka mitä jos jaksaa tonkia, siellä on tosi paljon tavaraa ja osa niistä aika huonoja mutta joskus sieltä löytyy kerralla paljon ja joskus vähemmän, koskaan en ole lähtenyt sieltä tyhjinkäsin :) ja toinen on Lafkan, siellä vähän laadukkaampaa tavaraa mutta myös vähän kalliimpaa. Kummastakaan noista ei kannata lähteä mitään vintage löytöjä etsimään mutta kaikkea muuta kivaa löytyy.

Otolle löytyi kahdet farkut, kauluspaita, farkkutakki ja kengät. Mulle kaksi hametta mutta ei niitä lasketa kun ne makso yhteensä 2e ja kirjankin ostin Sophie Kinsellan Himoshoppaaja sarjaa, hirveetä höpöhöpöä mutta jotenkin tykkään lukea niitä.

Kirpputori kierroksen jälkeen ulkoiltiin ja syötiin ja sitten me syötiin ja sitten oli pullaa... Hei hei kesäkunto 2012!

Huomenta!

Lumitöitä Oton tapaanPääsin myös vihdoin ulkoiluttamaan ekaa kertaa viittaa ja ihania kenkiä jotka on jo jonkin aikaa odottaneet kevättä kaapissa, nyt se sitten on. KEVÄT!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti