sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sunnuntai

Tänään on ollut kauneuden, mielenterveyden, kodin ja terveydenhoitopäivä!  Tuosta mun mielenterveydestä voi kertoa se että Otto oppi uuden sanan "HULLU" Olen vissiin toistellut liikaa lausetta "Lopettakaa tai mä tuun hulluksi!" Otto on ollut kipeänä ja ollaan oltu kotona vähän liikaa, niin kipeä hän ei kuitenkaan ole että vauhti kauheesti hidastuisi, tässä on ollut selvästi myös jotain rajojentestailua ilmassa. No tänään sitten alkoi mulla pinna kiristyä ja oli aika lähteä viettämään vähän omaa aikaa ensin salille ja sitten ystävälleni lakkaamaan kynsiä ja juomaan teetä. Oli jännä miten kivaa on istua bussissa tekemättä mitään, akkukin oli puhelimesta loppu niin että ei voinut surffata netissä tai soittaa kenellekkään, istuin vaan. Hiljaa.

Se päivän jumppa oli cabaret strip tässä keskuksen tuntikuvaus: 

Cabaret Strip

Tunti koostuu yksinkertaisista ja sensuelleista askeleista. Kiristä sukkanauhasi, unohda pokerinaama ja lataa kaikki peliin. 

Tunti oli hauska ja aika meni nopeesti. Hauskaa se oli kun katsoi peiliin ja näki sieltä sen seipään nielleen punatukkaisen tytön joka lähti vaspempaan kun piti mennä oikeaan... Mietin vielä tunnille mennessäni että kiva just olin tällä tunnilla niin nyt varmaan osaan jo vähän paremmin. Eka asia mitä ohjaaja sanoi oli että nyt onkin sitten tää uus ohjelma! Kiva. No onneksi en ota itseäni niin vakavasti. Tässä taas näkee sen että musta ei todella olis mihinkään Burleski hommaan vaikka se kunka hyvältä idealta saattaisi tuntuakkin, jätetään muille homman paremmin hallitseville :)

Käytiin aamulla Oton kanssa jo vähän ulkoilemassa. Toivottavasti huomenna olis jo terve niin pääsisi mummalle hoitoon kun meillä olisi Antin kanssa molemmilla töitä.

Oton oma asu valinta. huom. taustalla kaunis sisustuselementti pyykinkuivausteline <3
Jerry vahtii Ottoa

Hyvää yötä!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti