torstai 15. maaliskuuta 2012

Yllätys ulkoilu ja yllätys housut

Eilen en päässytkään illalla kirjoittamaan mitään koska päädyinkin lähtemään ulos! Oli kiva päästä pitkästä aikaa vähän tuulettumaan. Se mikä ei sitten ollutkaan niin kivaa oli täänaamuinen herätys seitsemältä... Olin kuitenkin urhea ja nousin ensin koiran kanssa ulos ja sitten Oton kanssa perus aamu puuhat.

Oltiin kahden kaverin kanssa ensin On the Rocksissa ja sitten Pataässässä, roksissa oli standuppia ja kiva pändi jonka nimeä en muista, ne oli siellä soittamassa muutenkin eri kokoonpanolla kun normaalisti koska niiden laulaja oli kipeänä, onneksi oli koska se joka oli sen tilalla oli ihan loistava! 

Omituisen paljon oli liikenteessä härskejä miehiä, en ole varmaan yläasteen jälkeen törmännyt niin huonoon käytökseen. Kyse siis aikuisista miehistä yli nelikymppisistä. Ihme perseen puristelua ym. Ois voinu ehkä läiskästä avokämmenellä poskelle mutta olin jotenkin niin pöyristynyt koko tilanteesta että lähdin vaan pois siitä. Yksikin näistä "herrasmiehistä" on aikaisemmin toiminut kansanedustajana ja kunnan valtuutettuna, millon ne kasvaa aikuiseksi?

Tuossa aikaisemmassa tekstissäni kerroin uusista löydöistäni, vihdoinkin löysin istuvat farkut! Jee! Mulla on niin paksut (lihaksikkaat :D) pohkeet että ei oo helppo löytää semmosia farkkuja mitkä sitten istuis lantiolta hyvin eikä valuis alas kokoajan. Tiedän että pillifarkut ei oo parhaat mahdolliset mun ruuminrakenteelle mutta ne näyttää kivoimmilta erilaisten kenkien kanssa. Löysin perus farkut, tommoset batiikkivärjätyt vähän erikoisemmat punkkari farkut ja nahkahousu tyyppiset, niin ja farkku shortsit! JA paidan, tommosen teltan kokosen verkko systeemin.Tykkään noissa perus farkuissa noista vetoketjullisista takataskuista. Harmi että mun kamera on niin huono että ei oikein saa kunnolla selvää kuvista ja sehän on myös kameran vika jos en itse onnistu kuvissa!
Nyt saankin laittaa liian isot ja huonosti istuvat farkkuni huutonettiin myyntiin, varaan myös kirpputoripöydän tässä lähiaikoina niin ei pääse kaapit täyttymään liikaa. Shortseista kuvaa myöhemmin, ehkä. Jos saan mun reidet kesäkuntoon... 

Mistä tulikin mieleeni, kävin eilen Elixiassa Fitness Fusion tunnilla. Ajattelin että en viitsi  lähes viikon sali tauon jälkeen mennä millekkään rankalle tunnille tai vetämään perus salitreeniä vaan otan vähän iisimmin. No voin sanoa että mun takareidet ja kyljet on melkosen kipeet vaikka eilen siellä tunnilla ei tuntunut niin rankalta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Teki varsinkin selälle tosi hyvää. 
Huomenna tavoitteena tehokkaampi päivä. Hyvät yöt!

Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti