tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kevään merkkejä

Selvä kevään merkki on Sanni ja Hanna terassilla! Niin ei se sunnuntai ollutkaan urheilullinen ja terveellinen. Ajattelin että bläää sunnuntai mitä mä teen, tylsä sunnuntai kunnes muistin että olin sopinut Sannin kanssa että mennään leffaan! Jes ihana Sanni! Käytiin katsomassa American pie. Naurattihan se mutta en mä kyllä ollu niin innostunu siitä, en siis suosittele. Käytiin avaamassa terassi kausi ennen leffaa.SanniIhana kevät!


Käytiin me Ottopoton kanssa aamupäivällä bongaamassa muitakin kevään merkkejä kun naisia terassilla. 


Otto löysi kukkia


Sammakko

Maanantai olikin sitten reippaampi päivä, aamulla ulkoiltiin ja iltapäivällä käytiin salilla. Otto lapsiparkissa leikkimässä ja minä spinnigissä. Tein tosi hyvää salaattia ruuaksi, miks en oo aikasemmin tajunnu miten hyvää rukola on salaatissa? Niin ja mantelit, nam. Salaattia ei tuu niin usein tehtyä kun ei toi Otto oikein saa vielä pureskeltua sitä niillä sen muutamalla poskihampaalla. 

Niitä hampaita saattaa olla tulossa lisää tai sitten en tiiä mistä johtuu meidän viimeöinen hilluminen. Ottohan nukkuu yleensä aina tosi hyvin ilta kahdeksasta aamu kahdeksaan heräämättä. Toisin oli viimeyönä, herra heräsi puolenyön aikaan kun kävin peittelemässä ja siirtämässä auton pois sen sängystä (ei kovin kivan tuntunen semmonen metallinen pikku auto selän alla). Otto sai jonku ihme kohtauksen ja vaan huusi je heilu siellä sängyssä, ei auttanu silittelyt ja puhuminen. Oli pakko laittaa valot päälle että loppu se huutaminen, en tiedä onko nyt joku mielikuvitus kehittymässä vai mistä oli kyse. Sen jälkeen makasin 3h Oton huoneen lattialla ja joka kerta kun yritin hippailla omaan makkariin Otto heräsi. Lopulta kolmenaikaan luovutin ja otin sen meidän sänkyyn nukkumaan. Tai siis eihän hän nukkunut vaan karkasi sängystä ja alkoi tyhhjentämään vaatekaappini sisältöä päälleni... "ÄITII PAITAA! ÄITI POISSSS AUTO TÄNNE!!" Joopajoo. Sain sen takasin sänkyyn ja sanoin että nyt nukutaan. Mitä tekee Otto? Laittaa pään tyynyyn ja alkaa teeskentelemään kuorsausta, sanoin että eikun oikeesti nyt hiljaa. Otto alkaa suhisemaan "SHHHH!" Mua alko kyllä naurattamaan vaikka olin tosi väsynyt. Hassu ukkeli tuo Otto.

Tänään olikin melko väsynyt päivä ja aikataulut ihan sekaisin kun nukuttiin sitten myöhempään kun normaalisti. En siis mennyt salille vaikka tarkoitus oli :( 
Sen sijaan söinkin kakkua!

Otolla oli nimpparit ja käytin sitä tekosyynä opetella tekemään kakkua, en ole koskaan tehnyt kakkua kokonaan itse. Tää ei ollut kovin kaunis kakku mutta maistui hyvältä! Kelpasi jopa Jennalle joka ei yleensä kakkuihin koske. Tatu setä ja Miljakin tuli käymään ja toi Otolle nimipäivälahjaksi autoja.

SotkuaKakku


Oton uudet autot

illalla vielä leikkasin Oton tukan ja nyt se näyttää ihan venäläiseltä katupojalta. No ei nyt sentään (ensi kerralla kampaajalle...). Ehtihän tässä kuitenkin vaikka mitä päivän aikana!

Kiitos hei!

Hanna

1 kommentti:

  1. hahahah otto on paras! venäläinen katupoika... :D lol

    VastaaPoista