lauantai 14. huhtikuuta 2012

Leffa ilta ja muuta


Eilen olin ensin aamulla Oton kanssa ulkoilemassa ja sitten kävin tekemässä lyhyen työpäivän, illalla käytiin tyttöjen (Ella, Elina, Erica, Jenna) kanssa katsomassa Iron Sky. Se oli semmonen kun olin odottanutkin, visuaalisesti mielyttävä mutta ei muuten mitenkään erikoinen, tommosesta ideasta olis voinut saada paljon enemmän irti. Oli se kuitenki melko hyvä, kannattaa katsoa. (olisin halunnu tykätä tästä hirveen paljon).
Ennen leffaa käytiin syömässä ja leffan jälkeen "parilla". Ilta vähän venähti...


Leffaan!MummeliJenna


vessa kuva


Hanna, Erica, Jenna ja Elina

SelväErica on ylpeä sen hienosta drinkki härpäkkeestäMutta mullapa on hienompi!Paljon hienompi! 

Pääsin vihdoin käymään Navy Jerryssä! Tarkoitus on ollut käydä jo aikaisemmin mutta jotenkin ollaan aina päädytty siinhen kadun toiselle puolelle bar Bäkkäriin. Jerry oli kiva paikka, ihan liian täynnä mutta kiva ja ihmiset oli tosi ystävällisiä ja kaikilla näytti olevan hyvä fiilis. Tosi tyylikästä porukkaa, hyvää musaa ja ihana sisustus :)

Päästiin sitten kotiin joskus neljän aikaan, Jenna raukka sai kauheen päänsäryn taitaa olla sukuvika toi migreeniin taipuvaisuus. Onneksi en juonu paljoa ja säästyin taas krapulalta, eikä edes ihmeemmin oo väsyttäny tänään, urheana nousin koiraa ulkoiluttamaan kahdeksalta mutta pääsin sitten vielä takasin nukkumaan kun Antti meni vasta puolenpäivän aikaan töihin. Otto meni sitten vielä päikkäreille ja nukuttiin molemmat reilu 2h

Sitten meille saapui viihdytys joukkoja, ystäväni Katja ja Katjan lapset Santtu (joka on muuten mun kommipoika) ja Sani. Otolla oli ihan törkeen hauskaa kun sai leikkiä isompien lasten kanssa. Ollaan nähty viimeksi ennen joulua ja mulla olikin jo kauhee ikävä etenkin Santtua!


Otto ja Sani

Otto ja Jerry yök :D


Santtu, Otto ja SaniSanttu, Katja  ja OttoSani

Oon hukannu mun kameran kuten kuvista näkyy! Ne on otettu kännykällä ja laatu on todella huono. Toivottavasti kuvista kuitenkin välittyy se että hauskaa on ollut!

Huomenna aloitan TAAS terveellisen elämän ja ulkoilen ja meen salille ja syön vaan terveellisesti.

Kiitos hei!

Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti