sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sunnuntai

En oo kirjotellu juurikaan tällä viikolla, syy siihen on se että alku viikosta ei tapahtunut juuri mitään, töitä salia ja pyykkiä. No kävi semmonen ikävä juttu että Ottopotto loukkas jalkansa lapsiparkissa ja se linkuttaa edelleen, raukka käyttää brion taaperokärryä rollaattorina :D Huomenna on kyllä pakko päästä salille, oon ollu hunnigolla tän loppuviikon, ainain urheilun ja ravinnon suhteen.

Torstaina käytiin Hennan kanssa leffassa katsomassa Keinoja kaihtamatta http://www.finnkino.fi/Event/298990/?
Oli ihan hauska pätkä, sopi mun keskittymiskyvylle hyvin kun kokoajan tapahtui jotain, kyllä mun oli kuitenki vähän vaikee keskittyä ja hiljaa ei tietenkään voinut olla muuten kun silloin kun oli suu täynnä karkkia.  Käytiin vielä leffan jälkeen syömässä ja siiderillä, pitäis ehdottomasti nähdä ueammin tolleen ilman lapsiakin.

Perjantaina oli vanhan koulukaverin Juhan 35v synttärit (vanhalla en tarkoita tietenkää iällisesti vanhaa koska 35 on uus 25). Teemana oli uniformut. Paikalla oli kaiken näköstä tyyppiä, oli pernaruttomies, miekkailia jumppa ohjaaja, merimiehiä (ja naisia) oli useampia ja vaikka mitä muuta. Itse en oikein jaksanut panostaa asuuni, olin vaan vähän merihenkinen.Onnea Juha!JumppariVankikarkuri

Oli kiva ilta vaikka pitikin mennä aikasin kotiin nukkumaan. Ella oli vahtimassa nukkuvaan Ottoa sen aikaa että pääsin käymään synttäreillä.


Lauantaina Otto meni mummalle ja vaarille hoitoon ja minä pääsin lähtemään ulos. La oli vuorossa vanhan työkaverin Sonjan synttärit (joka hänkään ei ole vanha). Synttäreiltä loppuilta meni bar bäkkärissä, sieltä mäkkärin kautta autokyydillä kotiin nukkumaan, tais olla mäkkärin ansiota että säästyin kokonaan ilman krapulaa, minä jolle tulee pää kipeeksi kahdesta siideristä. Muutenkin oli koko illan niin hyvät ruuat että ei tarvinu tyhjinmahoin juhlia.


Otto lähtee mummalleAnna kakku Hanna


nam

Oon nättinä

Anna kaapissa

Mahtuuko muitakin?

Jee!

Sonja <3

Tänään heräsinkin vasta kahdelta ja ilokseni sain huomata että Jerry ei ollut tehnyt mitään tarpeitaan sisälle! Tätä on jatkunut jo useamman päivän ajan, voi kun se ottais ihan tavaksi kuseksia ulos niinkun muutin koirat.

Otto oli tosiaan siellä mummalla ja ne oli käyny yhdessä koko porukka keräämässä pääsiäismunia (joku lasten tapahtuma).

Vaari Otto ja Tuire täti


Vaari mumma ja OttoJa voi miten ylpeä pieni poika voi olla kun se tuo kotiin pääsiäismuna saaliin! "Avaa avaaa!!" se huusi ja kädet täris innosta kun se yritti kuoria niitä munia. No nyt on sitten Otto päässyt suklaan makuun, saa nähdä kelpaako enää rusinat... Oton kotiuduttua lähdettiin vielä leikkipuistoon koko perhe ja sieltä sitten hakemaan kiinalaista ruokaa tosta aivan liian lähellä olevasta ravintolasta. Huomenna alkaa uusi terveellisempi viikko!

Öitä

Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti