tiistai 22. toukokuuta 2012

Huhuu

Taas ollu aikamoinen tauko tässä, meinaan taas syyttää tätä konetta jolla menee yhden kuvan muokkaamiseen moooonta minuuttia. Ehkä voitan lotossa ja ostan uuden hienon ja kiiltävän tietokoneen? (tosin en lottoa). 

No mutta asiaan! Viime viikolla Otto pääsi ekaa kertaa lintsille, itsekkään en ole vuosiin käynyt ja silti jotenkin jostain sisimmästä nousi se sama innostus ja jännitys kun lapsena tuolla vieraillessa. Ne pienten laitteet oli kamalia! Miten ne muka voi olla lasten laitteita kun mäkään en meinaa uskaltaa olla niissä? Karmeeta vatkausta sanon vaan, Otto oli tosi rohkee eikä sitä pelottanu. Oltiin siis tosiaan Jennan kanssa helatorstaina tuolla, Konsta vauva (Otto kutsuu Konstaa Babaksi) oli kipeenä ja ei siksi päässyt mukaan.

Kumpaa jännittää? Ei minua ainakaan.Sää oli vähän harmaa mutta ei satanut kuitenkaan. Ei ehditty käydä kovin monessa laitteessa mutta sea lifessa vietettiin enemmän aikaa kun kerran oltiin jaksettu sinne sinnikkäästi jonottaa, Otto tosin viihdytti muita jonottajia kirkumalla ja sätkimällä. Tästä päästiin tilanteeseen että Otto sai maistaa karkkia ekaa kertaa i wonder why...

Kamerasta pääs loppumaan akku (ylläri) ja kaikki kala kuvat on otettu kännykällä (paska sekin)Viime viikko oli muuten kiva mutta sunnuntaina pienen Fiona neidin 1.v synttäreillä oli läheltä piti tilanne. Otto karkasi aidan alta ja meinas jäädä auton alle, ihan hirvee tilanne mut onneks selvittiin säikähdyksellä. Otto huus kauhuissaan ja en päässy heti sen luokse kun portti oli lukossa, jos olis menny sekunttikin pidempään olisin menny siitä aidasta läpi, ei tuu ihan heti mieleen inhottavampaa tunnetta kun se kun kuulee että lapsi huutaa sua ja sä et pääse sen luoke :( Onneksi Otto oli näkyvällä paikalla ja auto ehti pysähtyä.


Mulla olis hirvee määrä kuvia ja juttuja mutta ehkä laitan niitä sitten lisää vaikka huomenna. Nyt olis jo korkea aika mennä nukkumaan että jaksaa huomenna paistatella auringossa <3

Hyvää yötä!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti