sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ripset

Ensinnäkin voisin todeta että viskaan tän koneen kohta jorpakkoon, yhden blogitekstin kirjoittamiseen menee ihan liikaa aikaa jos siihen meinaa liittää muutaman kuvankin....

Aloitetaampa siitä mistä päivä yleensä alkaa eli aamusta :D Otto päätti viihdyttää (juoksuttaa) äitiä ynpäri kämppää mm sekoittamalla koiran ruuat koiran vesikuppiin ja tanssimalla pöydillä. Siitä kun vihdoin päästiin oikeasti aamu asioissa eteenpäin päästiin lähtemään torille, mun piti vaan syödä yks pikkunen lettu siellä ja juoda kupponen kahvia mutta kas kun ei käynytkään ihan niin. Päätin olla hyvä äiti ja ostaa Otolle (ja Antille) kalaa, sitä kun en tosiaan itse syö niin ei sitä tule koskaan kotona kokattuakaan. Olisin voinut tietysti katsoa hinnan ennen ostopäätöstä, 2 pikkusta palaa loimulohta maksoi melkein 20e!! Mielipuolista! Sillä sais jo melkeen uudet kengät. Siihen sitten vihannekset sun muut päälle niin oli kyllä melko kallis annos jonka otto viskeli pitkin lattioita koiralle. Löytyi sieltä myös niitä lettuja ja Otolle pari ihanaa paitaa. Paidat on suomalaista käsityötä ja hinta ei ollu siihen nähden musta paha 12e kpl 

Päivällä käytiin Oton kanssa keräämässä isille kukkia (ulkoiluttamassa koiraa). Otto on innostunut valkovuokoista ja on tosi onnellinen kun se saa tuoda niitä isille kotiin. Tänään se tosin koitti Jerryn kanssa yhteistuumin syödä ne, ainakin saan huijattua Oton sisälle sanomalla että mennää nyt viemään ne kukat isille!

Ilta menikin Kerstin luona makoillessa ripsikäsittelyssä. Sain uudet piiiitkät ripset. Kersti oli tosi helläkätinen ja siihen olis voinut vaikka nukahtaa jos en olis höpöttänyt kokoajan. Ripet tuntuu erilaisilta kun edelliset jotka mulla oli viimekesänä, ne oli huomattavasti epämukavammat, näitä ei tunne ollenkaan. Sain sitten vielä kerstiltä ihanat kengät jotka sopii täydellisesti mun uuteen ruotsinalivamummo jakkuun! Jakku maksoi 5e (ovh 39.90e) Ginasta ja kengät ei mitään joten oon tavallaan ollu tosi säästeliäs viimeaikoina. 

Ripset ennen (ripsivärin kera)

Ripset jälkeen (ei tarvii enää ripsaria jee!)

Mummo jakku ja ihanat kengät

Jerry on linssilude

Jerry tosiaan on tunkenut melkein joka kuvaan mitä oon yrittänyt tänään ottaa, mikä lie huomionkipeys sillä on, huomasin että se oli varastanut kattilankannen tonne sen häkkiin ja muovipusseja? 

Kävin tänään myös vahingossa asuntoesittelyssä ja nyt mun on saatava se uus koti, kannan kohta vaan meidän tavarat sinne kyselemättä. Se kun on niin näppärän matkan päässä tossa naapurissa ja se mukava asuntoesitteliä setä lupas myydä tän meidän asunnon :D Hahahaa taisin mennä vähän asioiden edelle kun suunittelin jo että kaadan tosta ton seinän noooin ja tohon tulee terassi kivasti ja sitten kun menin innoissani kotiin kertomaan Antille tästä mun uudesta ihanasta löydöstä se sano EI. Perustelujeni jälkeen se sano EI. Toin pitsaa kotiin se sano silti EI. Mä en keksi miten saisin sen taivuteltua, olisko ideoita??
Noi kuvat tuolla on ihan hanurista mutta se oli livenä tosi kiva, tykkään etenkin noista portaista ja siitä että sinne alakertaan sais mahdollisesti pienen pienen liiketilan!

Nyt meen yrittämään nukkumista (en saa unta kun mielessäni sisusta uutta kotia ruotsinlaivamummo jakku ylläni ihanissa koroissa... oooh!) eli hyvät yöt!

Hanna

4 kommenttia:

 1. Jooooo, ostakaa se asunto! Mäkin haluun sen, joten koska mulla ei oo siihen varaa, niin teidän täytyy ostaa se, ja sitten mä kyläilen teillä koko ajan!:D Jooooooo!

  VastaaPoista
 2. no mustakin me tarvittais just se asunto!

  VastaaPoista
 3. Jee, säkin kirjoittelet blogia! Mullakin on, mutta painottuu enemmän tohon heppapuoleen :) Sä oot saanu taivuteltua Antin niin monesti, et kylhän nyt yks asunnon ostoon taivuttelu varmasti luonnistuu :D Kun joka päivä noiden kaviokkaiden elukoitten kanssa puuhailee, niin on tullut todettua ja vahvistettua käsite, että lahjominen ja kiristäminen on parhaita keinoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mut en mä enää haluu sitä ku löysin huumeneulan takapihalta ja Otolla oli lasinsiru suussa :( mut kyl mä keksin jonku uuden kohteen!

   Poista