lauantai 16. kesäkuuta 2012

Se ulkoilu

Ei mennyt ihan putkeen mistä tuossa aikaisemmin kirjoitin. Ei nähty antin kanssa kun vasta koti matkalla ja minä olin kiukkuinen kun ampiainen, kenen vika? Mene ja tiedä. SItä seurasikin sitten kaamea 3 päivän päänsärky. No ainakaan ei harmita että en tänä viikonloppuna ole lähdössä rilluttelemaan. Anttikin on ranskassa työmatkalla. Oli meillä tyttöjen kanssa kivaakin ennen tuota loppu iltaa :)

Mainos

Ellu seuraa  tarkkana tapahtumia

Eeripsi liimaa julistetta

Tänne tänään!


Älykäs

Elinan uusi kaunis (kallis) kello 

Sampo tuli haastamaan riitaa

Ellu näytti Sampolle kuka on pomo

Sampo luovutti

Sillävälin minä laitoin arskat päähän


Tänään siis tuonne roller derby tapahtumaan Oton kera. Se kun on tällä kertaa ikärajaton vaikkakin laji on yleensä k-18  En usko että Otto saa traumoja jos mennään tonne tapahtumapaikan liepeille eväs retkelle Monan ja Paulin kanssa jotka saapuu Tampereelta tänne viettänään vapaata viikonloppua (jota sillä neidillä ei kovin usein ole).

Ja ne uudet työ kuviot. Siirryn siis ensi viikosta alkaen sellon Gina Tricottiin ja en oo tyytyväinen, mun työmatka venyy ja muutenkin tulee ikävä mun ihania työkavereita. En oo ainoa joka meiltä siirtyy vaan mun lisäksi sinne tulee 2 muutakin foorumilaista mikä on ihan mukavaa. Kiva kyllä tutustua uusiinkin ihmisiin mutta toi työmatka ja noi junat joihin ei voi luottaa... 
Mulla on tän lisäksi nyt toinenkin työpaikka, keikka hommaa kaupan kassalla. Kävin koulutuksessa siihen ja se vähän masensi. En mä jotenkin näe itseäni ruokakaupan kassalla, toisaalta tota voi tehdä sillon kun itselle sopii vaikka vaan joka toinen viikko muutaman vuoron. Hyvä olla tommonen hätävara lisä työ kun Otto menee syksyllä hoitoonkin ja sitten tarviin enemmän töitä kun mikä sopimus mulla on tonne ginaan. Lähetin myös työhakemuksia muutamaan paikkaan. En tiiä mikä musta tulee isona ja oon iiiiihan kohta 25 jaiks. Mulla on jonkinlainen ikäkriisi. Lisää lapsia? Opiskelemaan? Mitä? En tiedä en jaksais kyllä nyt mitään vauva aikaa ja raskautta, voisin ottaa tommosen toisen 2 vuotiaan valmiina kiitos! 

Täällä mä makaan parvekkeen lattialla rumat miesten aurinkolasit päässä ja näpyttelen. Urheilukin on ollu vähemmällä nyt, ei oo vaan jaksanu. Viime viikolla olin siellä juoksukoulussa ja sitten en muuten urheillu kun kävelly koiran kanssa. Eilen olin kyllä Summer strip tunnilla, mikä siinä on että mä oon aina se kenen housuista näkyy kalsarit läpi ja joka on kankee ku... no joku tosi kankea asia. 

Heipä hei vaan!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti