lauantai 1. syyskuuta 2012

Loppuja ja alkuja

Niin se taitaa olla että kesä loppuu, niin loppui myös mun työ Gina Tricotissa. Syksy alkaa ja uudet jutut kuten uus duuni French connectionilla  kauppakeskus Kluuvissa. Jännää vaikka myyjän hommaa sekin on, erilaista olla pienemmässä myymälässä. Eilen oli vika työpäivä ginalla ja oli kyllä outo fiilis, tulee ikävä tyttöjä! Kesä meni liian äkkiä, mulla oli lomakin vasta tässä loppukesästä ja Antti oli koko mun loman ajan reisussa maailmalla, Austraaliassa, Japanissa... Se on semmosen ruotsalaisen bändin kanssa reissussa, Nasum on sen nimi. Ihan jees mättöä sanoisin (multa ei irtoa parempaa musiikillista analyysia). Otto on ollu koko tän ajan kun Antti on ollu poissa aikamoinen tuittupää ja mua on aika ajoin vähän väsyttäny tää joka asiasta vääntäminen.

Isi reissaa (Japani?)


Mun ajatus pätkii joten laitan meidän tän kesän kesä asiat kuvina!Täytin vuosia:

25v

Kakkua

Sanin Antin äidiltä tämmösen lahjaksi

Antilta sain nämä

Ja Sannilta tämän

Juhannus vietettiin isolla porukalla isoveljeni Juhan mökillä Luhangalla:


Pojat pelaa


Tatu <3 Milja
Joona ja Otto serkukset

Pikkuveli <3

Sitten juhlitti 2-vuotiasta Ottoa:Otto sai lahjaksi putken

Sieltä löytyi kummitäti

Tein ruman kakun (joka oli hyvää)


Hengähdystauko lasten ja aikuisten kutsujen välillä.

Hanna ja Jenna

Pieni juhlavieras simahti
Lisäksi kuvia seiltä täältä:


Ei me mitään olla tehty!

Viaton Kiara


Linnanmäki 31.7

Linnanmäki 31.7

Linnanmäki 31.7
Äitin poika

Otto ja Sansa
Jerrykin täytti vuosia (tai no yhden sellaisen)Siinä se tais olla, ei me olla ihmeempiä tehty kesällä. Oleiltu vaan ja ulkoiltu, rannallakaan ei oo keritty käydä kuin kahdesti. Eiku huijasin, näinhän mä Johanna Tukiaisen esiintyvän ja kävin tanssimassa vähän pöydillä, koin ikäkriisin jonka johdosta hommasin uuden työpaikan, värjäsin tukan ja valkaisin hampaat (ei nää kyl vielkään oo valkoset) mut muuten en oo tehny juuri mitään :DNyt tauon jälkeen pääsin kirjoittelemaan kun viimeinkin hankin uuden läppärin!
Valitsin sen pelkästään värin perusteella (Antti luki kyllä mitä härpäkkeitä tässä on)... Seuraava hankinta olis sitten uus kamera niin ei tarvis tolla kännykän kameralla kuvailla.

Kiitos hei!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti