sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Paskahousun raivari

Aamu alkoi kivasti, hitaasti ja rauhallisesti. Tosin liian aikaisin ottaen huomioon että Otto meni nukkumaan n.23 aikaan eilen illalla. Olin eilen Gina tyttöje kanssa syömässä morrisonissa. Paikka on tunnettu burgereistaan mutta kokeilin haloum kanaa ja voin suositella. Törkeen hyvää ja ei mitään pahan hintasta, annokset tosin on hieman ylimitoitettuja. Otto oli kummitätinsä kanssa kotona sillävälin eikä oikein suostunut nukkumaan... 

Huomenta
 kun me vihdoin päästiin ulos täältä niin Otto veti järkyttävät raivarit paskat housussa, siinä se sitten kiemurteli ja taisteli niin että oli vaatteet, ulkovaatteet ja rattaat paskassa. Sitten kun se raivo vähän laantui ja sain sen köytettyä rattaisiin mentiin kauppaan, kysyin tutulta myyjältä saano mä laittaa Oton sinne myyntiin, en saanut olis tullu möly ja haju haittoja. Oli kyllä taas pinna lähellä katkeamista kun tähän kaikkeen yhdstetään hihnassa tempova yli innokas terrierinpuolikas. Siinä hötäkässä hvävis jälleen kerran yksi auto ja sekös sitten harmitti. 
Olin huono äiti ja lahjoin Oton jäätelöllä kävelemään rappuset ylös,ei ollut vaihtoehtoja. Mun polvi oli aamulla hertessä turvonnut enkä saa sitä kunnolla koukkuun enkä suoraksi, ei mitää tietoa mitä sille on tapahtunu mutta rappusten kulkeminen kauppakassin ja kiukkupussin kanssa ei onnistunut joten lahjonta käyttöön.

Tuolla ulkoillessa huomasin että mun kengistä irtoaa pohja. Mikäs sen parempi syy tilat uusia kenkiä :)
Tilasin tämmöset koiran/lapsen ulkoilutuskengät
 Hassu toi kuva kun ne on niin kiiltävän näköiset, noi on kyllä ihan semmosta matta nahkaa eikä niissä oo mitään kiilto käsittelyä. Pitäis olla kestävämmät kun noi dinskon muovikengät mitä mulla on ollut nyt muutamana syksynä/talvena saman henkisiä. Niissä dinskon kengissä pohjakin on niin sileä että niillä lentää helposti nurin kun tulee vähänkin liukkaammat kelit. Oon päässyt nahkakenkien makuun noiden Jefferyjen jälkeen, noi oli kyllä nahkakengiksi halvat kun hinta oli n.75e ja toimitus ilmainen (ovh n.150e).
Nyt tarvitsisin vielä jotkut kivat kiilakorkkarit mitkä kvävis mekkojen kanssa, viime syksyisitä irtos myös pohja... Oiskohan aika alkaa panostamaan laatuun? Ehkä, niinhän sitä sanotaan että köyhällä ei oo varaa ostaa halpaa.

Tässä olis semmosia kenkä mitkä osu silmään tuolla kenkäsivuja selaillessani
Jeffery Campbell
Lola Ramona


Niinkun näkyy noi niitit mielyttää silmää tällähetkellä tosi paljon. Noi ekassa kuvassa olevat olis just semmoset mitä tarvitsisin mutta hintaa noilla on 200e  Kumisaappaat olis myös tarpeelliset näin syksyllä! Kattelen vieläkin vaan balleriinoja vaikka sää on jo semmonen että niillä ei tarkene, eilen anakin olin ihan jäässä kun lähdin balleriinoissa pihalle. Kuvat lainasin täältä

Jännä miten noita melkein identtisiä kenkiä saa myydä, siis että on ihan selkeesti kopioitu kalliimmalta merkiltä. Luulis että se olis laitonta esim:
Have2have 78.90e

Jeffery Campbell 213.90e
Sama nettisivu myy noita molempia. On se kumma...

Joo voisin lopettaa tän koneella naputtelun ja keskeyttää Oton Shrek maratonin. Jos sitä lähtis vaikka linkuttamaan tällä rikkinäisellä koivella tonne ulos. En vaan jaksais taistella ton Toton kanssa pukemisesta vaipanvihdosta ja no oikeastaan ihan kaikesta. Nyt se saakeli varasti mun kahvinkin huomaamatta.

Huomenna on jännä päivä! Kerron siitä sitten lisää kun tiedän kuinka käy!

Kiitos hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti