lauantai 3. marraskuuta 2012

Juhlia

Ihan aluksi voisin todeta että tossa mun esittely tekstissäni lukee että olen 24-vuotias ja että kirjoitan arjesta ja juhlasta, huomaan kuitenkin lisääväni tänne jotain vain silloin kun jossain juhlissa on tullut käytyä (aika harvoin siis). Toinen juttu mitä oon miettinyt on se että olisi kiva kirjoittaa ihan oikeista asioista, mielipiteistä. Muustakin kun siitä millä värillä lakkaisin kynnet tänään ja kenen paskat on tällä kertaa pitkin seiniä. Jotenkin niitä mielipiteitä ei tule tänne kirjoitettua, ehkä se mietityttää ketä niitä lukee ja osaanko sitten kirjoittamalla ilmaista itseäni niin että ei tule väärinkäsityksiä. Olisikohan sittenkin pitänyt alkaa kirjoittaa salanimellä :D

Noniin ja nyt sitten niihin juhliin! 
Viime viikon perjantaina oli Emilian syntymäpäivät, hän täytti jälleen 25 ja ens vuonna uudestaan ja seuraavana... Oltiin laaturavintolassa nimeltä Tillikka, siellä oli naamiaiset ja meidän lisäksi naamiaisasuun pukeutuneita oli ehkä kolme.

Paris, Zombi, Pirate

Tinkerbell saa kyytiä


Jeee bileet! Missä muut? Söin ne?

Ryyyst


Olen ilmeisesti allerginen positiivisuudelle.

Iltapala
 
 
Seuraavat juhlat olivat sunnuntaina kun pikku Jimmy täytti kaksi vuotta, samalla ihmeteltiin Jimmyn pikkuveljeä Jerryä joka on suht uus tyyppi! Oton reaktio vauvaan oli ihana "ooooi vauva Otto paijaa sitä!" Sitten se nätisti silitteli vavelia.
 
Otto ja Jimmy

Pikku Jerry

Hurja vahtikoira Rocky

Alkuviikko meni sitten ihan normi hommissa eli kotona ja välillä vähän töissä (olis kiva jos vähän enemmän niitä töitä...) ja perjantaina mentiin Oton kanssa naamiaisiin Oton hoitokamujen kerhohuoneelle. Otto oli kissa ja minä noita eli oma itseni. heh heh.Kissa otti loparit


Pikku siivooja pandaLohikäärme ja kissa
 

 
Tänään oli Konstan 1-vuotis synttärit. Tehtiin hieno kortti joka jäi kotiin...

Konsta ja Jenna

 
En saanut juurikaan onnistuneita kuvia niimpä päätin että hommaan uuden puhelimen, ehkä lumian. En löydä kameran akkua ja jos löydän niin laturikin taitaa olla hukassa, enkä muista ikinä ottaa sitä mihinkään mukaan ja mun puhelinkin reistailee joten? 

Tähän loppuun voisin kertoa Oton viimeaikaisista letkautuksista. Eilen illalla kaupassa herra tahtoi kovasti PILLU MEHUA öööh ai pillimehua? TOO PILLUMEHUA! OTTO HALUU VITTUA! Anteeks mitä? Vichyä? TOO VITTUA! Voi luoja... Anteeksi.

Hyvää yötä vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti