perjantai 23. marraskuuta 2012

Laiva ja GT 5v

Nämä otsikon asiat ei lity toisiinsa mitenkään! Laivalla tuli siis käytyä ekaa kertaa kaveriporukalla, en siis ole koskaan aikaisemmin ollut laivalla humalassa. Oli aika erikoista, laivan matkustajista 85% oli miehiä tai ainakin siltä tuntui. Tai sitten kaikki nais sukupuolen edustajat lymyilivät hyteissään. Ruotsissa käytiin ja oon tosi ylpeä itsestäni että en ostanut mitään! (okei kengät laivalta mutta niitä ei lasketa) Meitä oli yhteensä kahdeksan ja hauskaa oli vaikka en ihan kaikkia ennestään tuntenutkaan varsinkaan itseäni ton ostamattomuuden perusteella.

Ainiin ja meillä oli erikoinen tarjoilia Mika A! Mika ei osannut oikein laskea eikä teinnyt mitä ruuat sisältävät ja voiko lihan vaihtaa annoksesta esim kalaksi mutta eipä tuo juuri Mikaa haitannut hän laskutti iloisesti Sannilta 4 vesipulloa, minulta puolikkaan, Elinalta yhden ja lopuista en tiedä mutta kun summa täsmää niin sopikaa keskenänne. Kiitti. Ja sitten se että haluatko sä todella tietää mitä toi ruoka sisältää? Pitääkö mun ihan tonne keittiöön mennä kysymään??  Noo anteeksiannettakoon tämä, hänellä oli meinaan ensimmäinen työpäivä.


Sanni ja Hanna


Patsasukkeli

Hannan jalkapalloKurpitsaksi muuntautunut jalkapallo

Nyt on jännä peli
Tuulee

Ei oikeen toi hamonen luistanu
No okei okei ostin mä isänpäivälahjan Antille ja Otolle auton... (ja itselle suklaata)


Sitten ne Ginan 5.v synttärit Anna Abreu esiintymässä, kakkua, keksejä, kuoharia, 30% alennus, maskeeraajat tekemässä pikameikkejä. Itse viihdyin paikalla hyvinkin myöhään kunnes mua pyydettiin seuraavaksi aamuksi töihin, vaihdoin siis kuoharilasin vesipullon, ahmaisin kakun ja lähdin kotiin nukkumaan.

Kaikki paikalla olleet työntekijät

ihanat tytöt


Kun tuossa edellisessä postauksessani sanoin että kirjoitan vain juhlista niin antaa tulla nyt sitä arkeakin sitten. Tässä tämän aamuinen kaaos jonka selvittäminen on vieläkin kesken. Nukahdin aamulla kesken pikkukakkosen ja havahduin ihmeelliseen veden solinaan. No Ottohan se siellä oli vessassa laittanut hanan päälle ja tulpan lavuaariin, siinä se ihmetteli kun vesi valui pitkin tasoa suoraan laatikoihin ja kaappiin missä on pesuaineet ja vessapaperit. Kaikki mun meikit ja tukkajutut märkiä. Harmi että en omista juurikaan muuta kun rihkamakoruja kun niistä kivasti lähtee väri kun ne kastuu...Koirakin päätti ilahduttaa ja vääns paskat lattialle.
No toisaalta mun on pitäny siivota noi laatikot jo aika kauan ja nyt se on sitten vähän niinkuin pakko tehdä, tota tavaraakin on kertynyt sen verran että osa joutaa kyllä jo kirpparille tai roskiin. Ja lattiat on hyvä välillä pestä joten kiitos Jerry sinullekin.Tavarat kuivumassa
Paskasta en viitsinyt ottaa kuvaa.

Kiitos hei!

1 kommentti:

  1. Etkö bloggaa enää?

    T: I: n ja S: n mami ;)

    VastaaPoista