torstai 14. helmikuuta 2013

Kaksi kuukautta

Ainakin niin kauan on aikaa siitä kun olen viimeksi kirjoitellut, tässä välissä joulu tuli ja meni, vuosi vaihtui. Ei mitään maailmaa mullistavaa ole tapahtunut yksi pikku matka vain.

Matka Amsterdamiin. Eka matka moneen vuoteen minulle lentokoneella, Antille taas ties kuinka mones. Meille molemmille eka yhteinen matka. Lensin perjantai aamuna yksin Amsterdamiin. Antti oli jo saapunut aikaisemmin, eri kaupunkiin tosin joten jouduin jonkin aikaa palloilemaan yksinäni. Selvisin mielestäni hienosti, meni tosin aikaa löytää hotelli mutta siinä sivussa löysin monta kivaa kauppaa... Paluu lento oli jo sunnuntai iltana joten ei siinä ehtinyt ihmeempiä mutta ehdin kyllä rakastua, kissaan, kaupunkiin ja muutamiin kenkiin.

Ja nyt loppui mun kirjoituslahjat joten luvassa kuvapläjäys!

Heippa!


AamuYöllinen Amsterdam


Hevoskärryt ja pyörätuolihurjastelia joka kurvaa ohitse

Lisää kuvatekstiPunaistenlyhtyjenalue


TatuointimuseoTatuointimuseon kahvila

Tatuointimuseon asukas

Pelottava tyyppi

Tatuointi härveleitä
Baari katti

<3

Baarin valtias


Kaunis ryhmäkuva


Toisenlainen museoNää oli jotain todella vanhoja dildoja

No terve!


Roomanaikainen patsas (dildo)

Antti ihmettelee


Ravintolakisuli


Ilari ja juoma

Oma kaappi baarissa puloille

Hanna ja juoma


Kuvia olis vaikka kuinka mutta mä en saa jostain syystä niitä puhelimesta suoraan tähän koneelle, olen vaan niin lahjakas näiden laitteiden kanssa. Tässä nyt muutama kuitenkin. Reissu oli lyhyt mutta rentouttava, syötiin juotiin nukuttiin. Käytiin parissa museossa mitä nyt jäi Van Goghin näyttely näkemättä ja katseltiin sen sijaan seksinukkeja huonoissa peruukeissa. Ensi kerralla sitten ehtii, tällä meinaan että toivottavasti pääsen tuonne vielä uudestaan. Pian.

Ps. Ei poltettu pilveä eikä käyty huorissa (ja oli silti ihan mukavaa)

Kiitos hei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti