tiistai 7. toukokuuta 2013

Vapaapäivä

Olin jo varautunun vastaanottamaan Oton kiukunpuuskat, tiesin että niitä tulee koska herra on ollut enemmän hoidossa. Ajattelin että tehdään jotain kivaa, mennään pyöräilemään, käydään ostamassa itäkeskuksesta reppu samalla kun käydään apteekissa. 
Jätettiin rattaat kotiin kun Otto on jo niin iso että jaksaa kävellä, se olikin Otosta aika jännää mennä liukuportaita ja kulkea metrolla ilman rattaita. Aluksi herra suostui jopa kävelemään samaan suuntaan melko kiltisti. Sitten mentiin anttilaan ja tietysti lastenvaatteet mistä myös lasten reput löytyy on sijoitettu leluosaston viereen. Sieltä Otto sitten äkkäsi järjettömän ison vesipyssyn... "MINÄ HAALUUN TÄMÄN!! ÄITI ANNA LALAA! ONKO SINULLA LALAA?!" minä siihen että "On meillä rahaa mutta me tultiin ostamaan reppua. Minä en osta sinulle vesipyssyä."

Seurasi järjetön raivari. Ei auttanu järkipuhe ja reppukin jäi kauppaan. 
Mentiin sitten sinne apteekkin, minä kannoin tomaatinpunaista potkivaa ja karjuvaa lasta kainalossa, mummot katsoivat paheksuvasti. Ikinä ei oo apteekin setä antanut yhtä nopeasti sitä e-pilleri pakettia, ihme kun ei heittänyt kortsupakettiakin vielä mukaan varmuuden vuoksi että en tuota lisää pieniä raivopäitä :D 
Sillävälin kun maksoin Otto livahti semmosen pöydän alle missä oli päällä vitamiinipurkkeja ja meinasi kaataa sen, onneksi ehdin väliin. Jostain se tempaisi mukaansa koira pehmolelun ja siitä sitten sai lisäpontta raivoamiseen kun se piti jättää sinne apteekkiin. Joku työntekijä yritti vielä tarjota tarroja ja Otto vaan huus "EN HAALUU TALLOJA EN HAALUUU!! HALUUN VESIPYSSYN!"

Loppupäivä sujui onneksi aika iisisti ja päästiin me sieltä itäkeskuksestakin kotiin ihan sovussa. Nyt kyllä taputan itseäni olalle kun en menettänyt hermoja. Huomaan heti eron kun pääsee välillä töihin "lepäämään"
 
 


"Jelly kato ötökkä!"


Otto ekaa kertaa ilman äitiä yökylässä muualla kuin mummalla

Kiukkupussin päivän asut


Otto ja koirakaverit tutkii muurahaisia

Ihana Taavi

Nyt on koira ja lapsi kylvetetty ja ulkoilutettu. Huomiset ruuat tehty valmiiksi. Jos sitä sitten nukkumaan että jaksaa aamulla ennen töitä jumppaan? Yäk vielä pyykit pitää laittaa :(

Kiitos hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti